Přeštice DOUBLES 2013

24.09.2013 19:00

 

OBHÁJILI VÍTĚZSTVÍ !

31.8.2013 se konal na kurtech tenisového oddílu Sokol Přeštice další ročník tenisového turnaje ve čtyřhrách pro neregistrované příznivce tenisu.

     Nahlášeno 10 párů. Přijelo 10 párů. Jak je vidět, všichni dodrželi slovo, což se projevilo i během zápasů. Hrálo se velmi korektně a fair play.

     Začalo se ve skupinách, kde všichni „odmakali“ čtyři zápasy. Selekce byla neúprosná. Skutečnost, že postupují pouze první dva ze skupiny, vyburcovala k maximálním výkonům. Do semifinále postoupili Linhart - Trojáček, Votava - Bezděk ml.,  Zrno - Skalický, Miarko -Kočárek. První semifinále mělo lehčí průběh a skončilo 6:0 pro místní deblové specialisty Linhart - Trojáček. Druhý zápas o finále byl velmi napínavý. Páru Votava - Bezděk ml. nejprve utekl začátek. Prohrávali už 1: 4, avšak jejich následnou hru lze označit jako ozdobu turnaje - 6 : 6 a tiebreak. Ve zkrácené hře už byla nervozita patrná na obou stranách. Stav 7:5 v tiebreaku  pro Miarka s Kočárkem ukazuje, jak napínavé to bylo. Po této tenisové „lahůdce“ byli vítězové značně fyzicky oslabeni. Pro odpočaté a nabuzené borce Linhart - Trojáček se stali snadným soustem, i když ve skupině s nimi prohráli. Výsledek 6:1 je toho důkazem.   

     Vítězové převzali hlavní cenu - přeštické šunkové prasátko. Místní dodavatel letošní rok selhal a tak jsme museli hlavní cenu přivézt na poslední chvíli až z řeznictví z Třemošné Téměř všichni zúčastnění přislíbili účast v dalších ročnících. Tedy pokud čas a zdraví dovolí. Těšíme se.

Organizátoři turnaje

Snímky z této velmi povedené akce tenisového oddílu si můžete prohlédnout ve fotogalerii. 

Výsledky a pavouk turnaje