Přeštice Jaro Open 2012

25.06.2012 19:00

 Tak to vyšlo!

     V sobotu 16. 6. 2012 od 9 hodin se uskutečnil další ročník tenisového turnaje PŘEŠTICE OPEN JARO 2012. Už kolem půl deváté se začali trousit první tenisoví nadšenci. Nakonec se sešlo 12 hráčů. Je škoda, že někteří hráči, ač přislíbili účast, se nezúčastnili. I tak byl počet hráčů dostatečný na to, aby se mohly uskutečnit napínavé tenisové boje.

     Byly vytvořeny 3 skupiny po čtyřech. V každé skupině bylo po jednom nasazeném hráči a ostatní si příslušnou skupinu vylosovali. Už úvodní kola přinesla tvrdé boje. Asi nejzajímavější bylo utkání Honzy a Jardy, které trvalo skoro dvě hodiny. Nutno podotknout, že se hrálo celý turnaj na 1 set! Ještě že tak. V první skupině si svoji neohroženou pozici budoval František, mimo jiné nejžhavější kandidát na vítězství. I třetí skupina ukrývala „černého koně“ Vencu. Po duelech ve skupinách následovalo dle výsledků rozepsání do pavouka, kterým z jedné strany bez zaváhání a mílovými kroky procházel František. Z druhé strany se prokousával Venca. Tito dva aktéři se nakonec probojovali až do finále. Údajně pro úplně vyčerpání přenechal Venca vítězství Františkovi, a tím byl znám letošní vítěz.

     Turnaj se vydařil (počasí až moc), takže nezbývá, než se těšit na další turnaj. Už v září nás čekají další zápasy, tentokrát ve čtyřhře. Přesný termín upřesníme na našich stránkách a ve vývěsce tenisového oddílu. Tímto zveme všechny neregistrované tenisty na turnaj PŘEŠTICE DOUBLES 2012.

                                                                                  Vedení tenisového oddílu

Další snímky z této velmi povedené akce tenisového oddílu si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

    Výsledky a pavouk turnaje