Přeštice Jaro Open 2013

02.07.2013 19:00

Přišel, viděl, zvítězil

     Ano, takto jednoduše by bylo možné popsat letošní ročník tenisového turnaje JARO OPEN 2013, který se konal na tenisových kurtech TJ Sokol Přeštice. Ale pěkně od začátku.

     Samotného turnaje se mělo zúčastnit 16 hráčů. Týden před akcí byla místa k naší radosti úplně rozebrána. Tato radost však trvala do sobotního rána. V průběhu prezentace totiž chyběli 4 borci. Po následných telefonátech a chvíli čekání se nakonec zúčastnilo 11 tenistů a 1 tenistka. Takže se nám podařilo vytvořit čtyři skupiny po třech hráčích. Zápasy ve skupinách určily postupující do dalších bojů. Favorité potvrdili svoji výkonnost a ve čtvrtfinále také nezklamali. Semifinalisté Jaroslav Linhart, Pavel Dobrý, Miroslav Rada a Zdeněk Votava se po malém občerstvení pustili do bojů o finále. Napětí trvalo jen krátkou dobu a Pavel Dobrý i Zdeněk Votava si šli po prvních gamech za svými vítězstvími. Podle rčení „ to nejlepší nakonec“ bylo finále ukázkou velmi krásného tenisu. Oba aktéři bojovali a do stavu 4:3 pro Zdeňka se zdálo být rozhodnuto. Ale bojovník Pavel se zkoncentroval a zápas otočil. Výhrou 6:4 si zajistil vítězství celého turnaje.

     Následovalo už jen předání pohárů a poděkování všem soutěžícím a organizátorům. Malým dárkem jsme se rozloučili i s historicky první zúčastněnou ženou tohoto turnaje. Další setkání, tentokrát „deblistů“, se uskuteční za začátku září. Kdo sleduje naše internetové stránky www.tenisprestice.webnode.cz, tomu rozhodně termín neujde.

                                                                       Vedení tenisového oddílu TJ Sokol Přeštice

 

Prohlédněte si tváře, pot a boj hráčů na turnaji ... a dobré klobásky ==>

Výsledky a pavouk turnaje